Διακίνηση βαθμών και αποκομμάτων ΓΕΛ – έλεγχος και ανάρτηση στα Λύκεια – βαθμοί επαναληπτικών εξετάσεων Υην Τετάρτη 22-6-2016 θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά οι βαθμοί των επαναληπτικών εξετάσεων

Έγγραφο Φ251/97913/Α5/14-6-2016 του Υπουργείου Παιδείας

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. παρακαλούνται να παραδώσουν τα αποκόμματα, και τις καταστάσεις στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) περιοχής ευθύνης τους την Παρασκευή (17/6) το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν τα δέματα. Οι Δ/ντές Δ.Ε. πρέπει να έχουν πρώτα βεβαιωθεί ότι παρέλαβαν ΟΛΑ τα δέματα, δηλαδή τα δέματα και του Νέου και του Παλαιού συστήματος (ενδεχομένως και με διαφορετικές αποστολές).

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, δηλαδή πριν την Παρασκευή στις 12:00, ώστε να ανακοινωθούν από την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως μόλις κάθε Λύκειο παραλαμβάνει και ελέγχει τα πακέτα του.

Υπενθυμίζεται ότι οι  γραπτοί βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων του νέου συστήματος δεν συνδέονται με την απόλυση των μαθητών.

Το έγγραφο

Σχολιάστε




Enter Captcha Here :

[ + ]
Μετάβαση στο περιεχόμενο