Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου φιλοξένησε δύο εξαίρετους μουσικούς και καθηγητές Πρόκειται για τους κυρίους Flueras Titus, βιολιστή και Constantin Andrei κιθαρίστα


άκουσε το άρθρο

Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου είχε τη χαρά να φιλοξενήσει δύο εξαίρετους μουσικούς και καθηγητές του Μουσικού Πανεπιστημίου “George Dima” που εδρεύει στην πόλη Cluj-Napoca της Ρουμανίας.

Πρόκειται για τους κυρίους Flueras Titus, βιολιστή και Constantin Andrei κιθαρίστα, με πλήθος συμμετοχών σε παγκοσμίου φήμης συμφωνικές ορχήστρες και μουσικά σύνολα. Οι κύριοι Flueras και Andrei αναφέρθηκαν στις δυνατότητες σπουδών των Ελλήνων αποφοίτων μουσικών σχολείων στο Παγκοσμίου φήμης μουσικό Πανεπιστήμιο, τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές των τελειοφοίτων σπουδαστών.

Στη συνέχεια, οι καλλιτέχνες έπαιξαν έργα του Astor Piazzolla και Niccolo Paganini για βιολί και κιθάρα και στην κυριολεξία μάγεψαν με το ταλέντο και την εκτελεστική τους ικανότητα μαθητές και καθηγητές. Με το πέρας της εκδήλωσης, οι μουσικοί ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου «Κτήμα Άλφα», όπου ακολούθησε γευστική δοκιμή κρασιών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας και τη φιλοξενία του.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο έργο του, θα συνεχίσει να προσφέρει στους μαθητές του, δρώμενα και μουσικές δράσεις που θα διευρύνουν την μουσική και καλλιτεχνική τους παιδεία.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου
Μαρία Ευθυμία Δούπα

Share and Enjoy !
Shares