Βράβευση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Φλώρινας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo – Schools


άκουσε το άρθρο

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Φλώρινας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo – Schools για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και έλαβε βραβείο στον Στόχο 15 (Ζωή στη Στεριά) με την πρωτοβουλία «Τα ζώα υπό εξαφάνιση  εκπέμπουν SOS  μέσω επαυξημένης πραγματικότητας  και εκπαιδευτικής ρομποτικής», στην κατηγορία Εφαρμοσμένα/Καινοτόμα Προγράμματα.

To σχολείο συναγωνίστηκε με σχολεία από όλη την Ελλάδα, Δημόσια και Ιδιωτικά/Εκπαιδευτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απονεμήθηκαν 12 βραβεία σε σύνολο 620 συμμετοχών, ένα εκ των οποίων έλαβε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Φλώρινας.

Το έπαθλο που λαμβάνουν οι διακριθέντες, που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό Bravo Schools, είναι ένας διαδραστικός πίνακας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριές ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας βίωσαν με ενθουσιασμό τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και είναι υπερήφανοι όχι μόνο για την βράβευσή τους αλλά και για το ότι χάρη στην προσπάθειά τους, το σχολείο τους θα λάβει ψηφιακό εξοπλισμό, που θα αξιοποιήσουν οι ίδιοι αλλά και οι επόμενοι μαθητές.

Μπορείτε να δείτε όλα τα στάδια – φάσεις που ακολουθήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να ακολουθείσετε τον σύνδεσμο συμμετοχής του ΕΝΕΕΓΥ-Λ Φλώρινας:
https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/schools-practices/ta-zwa-ypo-eksafanish-ekpempoyn-sos-
mesw-epaykshmenhs-pragma.3938.html

Μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα:
Βακεφλής Ρόμπερτ, Δροσίνη Ηλιάννα, Κωστακάκη Χρυσούλα, Κροκάρη Φλώρα, Κροκάρη Πετρούλα Σαρακίνη Ευαγγελία, Σκοπελιανού Ειρήνη, Σταυρόπουλος Αθανάσιος, Στακινός Παναγιώτης, Τέτα Γιονίντα.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του προγράμματος:
Δρίκου Βενετία ΠΕ04.01 Φυσικός – Χριστίδου Κων/να ΠΕ86 Πληροφορικής

Share and Enjoy !
Shares