Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Στο 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 94403/Α5/8-6-2016 του Υπουργείου Παιδείας

Σας αποστέλλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2016 που θα διενεργηθούν στις 11-12 Ιουνίου 2016 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική  και Ισπανική επιπέδων Α (Α1 & Α2), B (B1 & B2) και Γ (Γ1 & Γ2).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων ισχύει για όλους τους υποψηφίους. Η προσέλευση των υποψηφίων γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ μετά τη διανομή των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος. Ο οριζόμενος χρόνος δυνατής αποχώρησης για τις ενότητες 1 «κατανόηση γραπτού λόγου» και 2 «παραγωγή γραπτού λόγου» δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το ένα τρίτο (1/3) της συνολικής διάρκειας της εξέτασης κάθε μίας από τις δύο αυτές ενότητες. Οι Επιτροπές των Εξεταστικών Κέντρων παρακαλούνται να αναρτήσουν τις ονομαστικές καταστάσεις των υποψηφίων με την κατανομή τους ανά αίθουσα τουλάχιστον μια ημέρα πριν από τις εξετάσεις, ώστε οι υποψήφιοι να ενημερώνονται εγκαίρως για το κτίριο και την αίθουσα εξέτασής τους.

Διαβάστε το έγγραφο με το αναλυτικό πρόγραμμα

Το συνοπτικό πρόγραμμα

ΣΣ : Υπενθυμίζεται ότι το Εξεταστικό Κέντρο, για τους υποψήφιους που δήλωσαν ότι θα εξεταστούν στη Φλώρινα, είναι το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, Περιοχή Αγίας Παρασκευής, Φλώρινα, 53100, τηλ. 2385046482 (δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας)

Στην είσοδο του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας έχει ήδη αναρτηθεί πίνακας με την ακριβή ώρα της προφορικής εξέτασης όλων των υποψηφίων.

Share and Enjoy !
Shares