Συναυλία του συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου


άκουσε το άρθρο

Στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου με το σύνολο της Παραδοσιακής Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κ. Μπούσιου Νικόλαου. Την εκδήλωση άνοιξε η κα Μαρία Ευθυμία Δούπα, διευθύντρια του Μουσικού σχολείου η οποία και καλωσόρισε τους παριστάμενους υποσχόμενη πολλές θεματικές μουσικές διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Σεβαστιανός Τοπάλης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κα Παπαδοπούλου Δέσποινα, εκπρόσωπος του δημάρχου Αμυνταίου και αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Γυρίκη Ελένη, η αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κα Αφροδίτη Καραούλη και πλειάδα κόσμου η οποία καταχειροκρότησε την χθεσινή εμφάνιση του σχολείου.

Τα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου που ακούστηκαν από τους μαθητές καθώς και τα βυζαντινά αλλά και τα μωραΐτικα κάλαντα αποτέλεσαν μια όμορφη μουσική πανδαισία που ομόρφυνε την περίοδο προς τα Χριστούγεννα. Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αμυνταίου για την φιλοξενία, όπως επίσης και το ΔΙΕΚ Αμυνταίου και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή κύριο Τοκμακίδη Πρόδρομο και την Εκπαιδεύτρια του τμήματος ζαχαροπλαστικής κα Μπαλλίου Κωνσταντίνα, για τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ετοίμασαν οι καταρτιζόμενοι σπουδαστές για το κοινό της εκδήλωσης.

Ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Η Διευθύντρια του Μουσικού
Σχολείου Αμυνταίου
Μαρία Ευθυμία Δούπα

Share and Enjoy !
Shares