Ημερίδα του Τομέα Μηχανολογίας του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας «Το φυσικό αέριο έρχεται στη Φλώρινα» Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Σήμερα η πόλη της Φλώρινας αποκτά το δικό της δίκτυο φυσικού αερίου, το οποίο κατασκευάζει η Enaon EDA (ΔΕΔΑ – Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου). Το έργο της δημιουργίας δικτύου για το φυσικό αέριο  είναι σε εξέλιξη. Νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια θα επωφεληθούν από τη χρήση μιας μορφής ενέργειας που είναι οικονομική  και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Ο Τομέας Μηχανολογίας του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και η ειδικότητα Τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και  τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, σας προσκαλούν στην Ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα: «Το φυσικό αέριο έρχεται στην Φλώρινα».

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι στελέχη της Enaon EDA (ΔΕΔΑ)

  • Γιώργος Γράψας: Υπεύθυνος  Τμημάτων Εσωτερικών Εγκαταστάσεων
  • Δημήτρης Αυλωνίτης:  Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων

Στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και Ώρα 18:00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το σημαντικό έργο του φυσικού αερίου που υλοποιείται στην πόλη μας, για τα οφέλη του φυσικού αερίου, αν παρέχει τη δυνατότητα της οικονομικής θέρμανσης  σε μια περιοχή όπου επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους,  για την μη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Για τις νέες επιχειρηματικές δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν και έχουν σχέση με τα αέρια – καύσιμα. Θα συζητηθεί και η χρήση του φυσικού αερίου από επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους, ως φθηνή μορφή ενέργειας.

Επίσης στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της νέας ειδικότητας του Τομέα Μηχανολογίας του σχολείου, Τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και  τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου τα επαγγελματικά δικαιώματα και η επαγγελματική τους αποκατάσταση. Οι προοπτικές απασχόλησης και οι θέσεις εργασίας στη Φλώρινα.

 

 

Share and Enjoy !
Shares