Διημερίδα Φυσικών Επιστημών στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023


άκουσε το άρθρο

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 οργανώνεται στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (πρώην Παιδαγωγική Σχολή) , διημερίδα στο πλαίσιο προγράμματος το οποίο υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Η διημερίδα συνδιοργανώνεται από το ερευνητικό Πρόγραμμα «Διερεύνηση και συσχέτιση απόψεων και πρακτικών εκπαιδευτικών, που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες σε τυπικά και μη μαθησιακά περιβάλλοντα» και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Η συμμετοχή στην διημερίδα είναι χωρίς κόστος. Το Α’ μέρος της (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου) αφορά σε διαλέξεις ενώ το Β’ μέρος (Σάββατο 21 Οκτωβρίου) σε εργαστήρια.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διημερίδα, είτε μόνο το Α΄ μέρος είτε και τα δύο, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μέχρι και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, την αίτηση συμμετοχής,  η οποία είναι διαθέσιμη εδώ. Η αίτηση συμμετοχής είναι υποχρεωτική για την παρακολούθηση της διημερίδας, λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού προσφερόμενων θέσεων, και για τον λόγο αυτόν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν σχετικά με μήνυμα στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση, ενώ θα λάβουν και σχετική βεβαίωση συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το Πρόγραμμα της διημερίδας

Διαβάστε περισσότερα

Share and Enjoy !
Shares