EUREGION 2017 – Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Ζωγραφικής-Σκίτσου, Λογοτεχνικής Έκφρασης και Πολυμεσικού Έργου με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τους Μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας EUROPE IN MY REGION με τίτλο «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας» Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή η 1η Δεκεμβρίου 2017


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 4527/24-11-2017 (ΑΔΑ: ΩΛΓΜ7ΛΨ-41Λ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

H Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει διαγωνισμούς φωτογραφίας, ζωγραφικής-σκίτσου, συγγραφής ιστορίας/λογοτεχνικής έκφρασης και πολυμεσικού έργου με τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), οι οποίοι θα διενεργηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017 -2018.

Οι διαγωνισμοί εντάσσονται στις ενέργειες πληροφόρησης και επικοινωνίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διοργανώνονται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Europe in my Region».

Το θέμα των διαγωνισμών αφορά στον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι μαθητές την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Δυτική Μακεδονία. Τα ερεθίσματα μπορούν να δοθούν συγκεκριμένα μέσα από τα έργα που έχει συγχρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (π.χ. έργα στην εκπαίδευση, στις μεταφορές, στον πολιτισμό, στην υγεία κλπ), αλλά και αφηρημένα.

{….}

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή (σε ειδική πλατφόρμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) ορίζεται η 1η Δεκεμβρίου 2017.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά η αίτηση συμμετοχής και να συνοδεύεται από έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων – γονέων για τη συμμετοχή και δημοσίευση των έργων.

Καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των έργων ορίζεται η 31η Μαρτίου 2018.

{….}

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα : http://euregion2017.ddns.net/

Διαβάστε το έγγραφο

Η επιτροπή των διαγωνισμών (Απόφαση 3240/30-8-2017, ΑΔΑ:7ΣΒΡ7ΛΨ-ΒΝΜ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7-12-2017

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι και την Παρασκευή 22-12-2017.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17-10-2018

Βράβευση έργων Europe in my Region

Share and Enjoy !
Shares