Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις 2018 Δηλώσεις συμμετοχής έως 10-6-2018

Έγγραφο Φ15/88132/Δ2/30-5-2018 του Υπουργείου Παιδείας

Στα πλαίσιο του δεύτερου Μαραθωνίου Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon Smartcity 2 που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνεται Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων, οι οποίοι δύνανται να συμμετέχουν στον μαθητικό διαγωνισμό καινοτομίας στέλνοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των πόλεων και της καθημερινότητάς μας έως 10-6-2018.

Δεκαπέντε (15) νικητές (ομάδες) από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στις 30 Ιουνίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα διακριθούν μέχρι 6 ομάδες οι οποίες θα κερδίσουν δώρα: Ποδήλατα, Drones, Ρομπότ, Φωτογραφικές Μηχανές, Tablet, Ηχοσυστήματα, Βιβλία τεχνολογίας, συνδρομές μέλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και πραγματοποιείται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Διαβάστε το έγγραφο

Περισσότερες πληροφορίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο