Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Oμάδα Aυτοδιερεύνησης και Eνδυνάμωσης εκπαιδευτικών Υποβολή αιτήσεων έως και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2017

Έγγραφο 4402/19-9-2017 της ΔΔΕ Φλώρινας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας πρόκειται να λειτουργήσει Ομάδα Αυτοδιερεύνησης και Ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών, με συντονίστρια την κ. Άννα Κοϊμτσίδου, Ψυχολόγο του Νοσοκομείου Φλώρινας και Αναλύτρια Ομάδας, ΜSc.

Η ομάδα θα αποσκοπεί:

  • Στην αυτοδιερεύνηση των μελών
  • Στην υποστήριξη για τη διαχείριση σχέσεων και συναισθημάτων στο σχολείο
  • Εν γένει, στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων/ουσών, για την άσκηση του πολυδιάστατου ρόλου τους.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Φλώρινας, με προτεραιότητα για τους εκπαιδευτικούς που κατά την τρέχουσα περίοδο ασκούν αμιγώς διδακτικό έργο. Λόγω του χαρακτήρα της ομάδας, ο αριθμός των θέσεων μελών ανέρχεται στις ένδεκα (11).

Οι συνεδρίες θα είναι οκτώ (8) συνολικά (με τα ίδια κάθε φορά άτομα) και θα πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο Φλώρινας, στον χώρο του γραφείου της Ψυχολόγου, κατά τις μεσημβρινές ώρες, 2.30-3.30, κάθε δεύτερη Πέμπτη, με έναρξη από τις 28-9-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/RnxoDq. Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Διαβάστε το έγγραφο

Μετάβαση στο περιεχόμενο