Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Φλώρινας με τον Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 6730/14-11-2014 της ΔΔΕ Φλώρινας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει συνάντηση του Βοηθού Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Συνηγόρου του Παιδιού) κ. Γεωργίου Μόσχου, με τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 17.30, με θέμα “Ενθαρρύνοντας τη δημιουργική συμμετοχή των μαθητών στη σχολική ζωή: Αναστοχασμός για τη λειτουργία των μαθητικών κοινοτήτων”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας μέχρι την Πέμπτη 20/11/2014, στη διεύθυνση http://goo.gl/AEYwl9.

Διαβάστε το έγγραφο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21-11-2014

Σε συνέχεια του 6730/14.11.2014 εγγράφου μας, με το οποίο γνωστοποιούμε την επικείμενη υλοποίηση επιμορφωτικής συνάντησης του Βοηθού Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Συνηγόρου του Παιδιού) κ. Γεωργίου Μόσχου, με τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, σας γνωστοποιούμε ότι ως χώρος πραγματοποίησης ορίστηκε η αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας (ημιώροφος, Διοικητήριο).

Share and Enjoy !
Shares