Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών στο ΠΥΣΔΕ Φλώρινας


άκουσε το άρθρο
Έγγραφο 7409/12-12-2014 (ΑΔΑ: Ω8ΝΞ9-Ω58) της ΔΔΕ Φλώρινας

Η ΔΔΕ Φλώρινας καλεί τους Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που κατέχουν τουλάχιστον το βαθμό Γ’, οι οποίοι υπηρετούν σε οργανική θέση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν.4283/2014 και επιθυμούν να οριστούν μέλη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Φλώρινας στο οποίο ανήκουν οργανικά, ως υπηρεσιακού συμβουλίου, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (υπόδειγμα 1) στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας από 15-12-2014 μέχρι και 22-12-2014.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται:

Ι) από δήλωση διοικητικής εμπειρίας (υπόδειγμα 2) του υποψηφίου εκπαιδευτικού, στην οποία θα αναγράφεται αναλυτικά η διοικητική του εμπειρία σε θέσεις Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθυντή Σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ως καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του χρόνου εκπαιδευτικής υπηρεσίας και διοικητικής υπηρεσίας ορίζεται η 31-12-2014.

Η επιλογή των τακτικών μελών και των αναπληρωτών, του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Φλώρινας, ως υπηρεσιακού συμβουλίου, θα γίνει από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν εισηγήσεως του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 47 του Ν. 3848/2010, μεταξύ των δεκαπέντε (15) που κατά την ημερομηνία συγκρότησης κατέχουν τη μεγαλύτερη πραγματική διοικητική υπηρεσία σε θέσεις Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊστάμενου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Διευθυντή Σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισυνάπτονται σχετικά υποδείγματα:

1) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικού για ορισμό μέλους Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ως υπηρεσιακού συμβουλίου.

2) Δήλωση διοικητικής εμπειρίας.

Διαβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Share and Enjoy !
Shares