Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Εργαστηριακά Κέντρα Υποβολή αιτήσεων από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 έως και την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017


άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιος Φ.361.22/23/91322/E3/31-5-2017 (ΑΔΑ:ΨΛ9Ξ4653ΠΣ-1ΚΡ) του Υπουργείου Παιδείας

Σε συνέχεια της αριθμ. Φ.361.22/21/90780/Ε3/31-5-2017 (Β΄1890) Υπουργικής Απόφασης που αφορά στην επιλογή των υποψηφίων διευθυντών όλων των τύπων σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ε.Κ, σας γνωρίζουμε, ότι οι προϋποθέσεις επιλογής και τοποθέτησης των ανωτέρω στελεχών, έχουν ως ακολούθως:

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις του συνόλου των σχολικών μονάδων ή εργαστηριακών κέντρων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά, ή όπου ανήκει η σχολική μονάδα ή εργαστηριακό κέντρο ή το ΚΕΔΔΥ όπου υπηρετούν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Οι δηλώσεις σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων υποβάλλονται, με ενιαία σειρά προτίμησης, ύστερα από την ανάρτηση των τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων.

Η αίτηση υποβάλλεται με ευθύνη του υποψηφίου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την οποία εκδηλώνει ενδιαφέρον είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου.

Δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας εκπαιδευτικοί οι οποίοι συμπληρώνουν κατά τη διάρκεια του επόμενου της επιλογής έτους συνολική πραγματική συντάξιμη υπηρεσία καθώς και το όριο ηλικίας για υποχρεωτική αποχώρηση από την υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση ο επιλεγείς διευθυντής πρέπει να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το εργαστηριακό κέντρο που έχει επιλέξει.

Διαβάστε την εγκύκλιο

Share and Enjoy !
Shares