Βράβευση απόφοιτης μαθήτριας της Γ’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας Στο πλαίσιο του προγράμματος της Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»


άκουσε το άρθρο

Τους 867 αριστούχους για το εκπαιδευτικό έτος 2019 – 2020 βράβευσε διαδικτυακά η Eurobank, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων τελετών βράβευσης σε όλη την Ελλάδα και η Eurobank προχώρησε στην ηλεκτρονική αποστολή των βραβείων, τιμώντας τους φετινούς αριστούχους που διακρίθηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες και παρά την μακρόχρονη απουσία από τη δια ζώσης διδασκαλία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -πάνω από 18.000 μόρια- σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της τράπεζας, από το νομό Φλώρινας βραβεύθηκαν δύο (2) μαθητές

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Συγχαρητήριο 3ου ΓΕΛ Φλώρινας

Ο Σύλλογος καθηγητών του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας συγχαίρει την μαθήτρια του σχολείου και νυν φοιτήτρια Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Μαλάμα Ευαγγελία του Ευσταθίου η οποία αρίστευσε κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 και βραβεύτηκε προσφάτως από την Τράπεζα Eurobank στα πλαίσια του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», τιμώντας το σχολείο και την πόλη της Φλώρινας.

Οι ευχές όλων μας την συνοδεύουν στην καινούρια της ζωή. Καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.

Ο σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας»

Share and Enjoy !
Shares