Ταχύρυθμα σεμινάρια για τη πιστοποίηση στις ΤΠΕ Α΄ Επιπέδου από το παράρτημα Φλώρινας της ΕΜΕ

Ανακοίνωση του παραρτήματος της ΕΜΕ στη Φλώρινα (28-1-2015)

Το Παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ενημερώνει όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, εκτός ΠΕ19/20, ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για συμμετοχή στην πιστοποίηση ΤΠΕ Α’ Επιπέδου. Η διεξαγωγή των προγραμμάτων θα γίνει το διάστημα Φεβρουάριο – Απριλίου 2015 και αφορά τόσο τους μόνιμους εκπαιδευτικούς όσο και τους εν ενεργεία αναπληρωτές.

Όλη η ανακοίνωση είναι στην σχετική ιστοσελίδα http://b-epipedo2.cti.gr/el-GR/

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να δηλώσουν άμεσα ώστε να κλείσουν θέσεις οι οποίες θα είναι και περιορισμένες.

Κάθε ενδιαφερόμενος για να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις πρέπει να έχει κωδικούς από το πληροφοριακό σύστημα http://b-epipedo2.cti.gr/mis/

Όσοι συνάδελφοι είχαν κωδικούς από προηγούμενη εγγραφή και δεν τους θυμούνται μπορούν να κάνουν Ανάκτηση Κωδικών (απαιτείται ΑΦΜ ή ΑΜ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον κ.Στυλιάδη ΠΛΗΝΕΤ Φλώρινας και στο τηλέφωνο 238504403.

Το Παράρτημα Φλώρινας προτίθεται να πραγματοποιήσει ταχύρυθμα σεμινάρια για τη πιστοποίηση στις ΤΠΕ Α’ Επιπέδου. Όσοι συνάδελφοι ανεξαρτήτως ειδικότητας ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν ας συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα

http://goo.gl/forms/czYlUhUwVl

Τελική ημερομηνία δήλωσης 06/02/2015

Σχολιάστε
Enter Captcha Here :

Μετάβαση στο περιεχόμενο