Συνέδριο με τίτλο «Το επαγγελματικό προφίλ και ήθος των εκπαιδευτικών» 24-25 Απριλίου 2014, Συμβούλιο της Ευρώπης, Στρασβούργο

Έγγραφο 21900/Ι/14-2-2014 του Υπουργείου Παιδείας

Το πρόγραμμα PESTALOZZI του Συμβουλίου της Ευρώπης και η Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού του Συνεδρίου των Διεθνών Mη Κυβερνητικών Οργανισμών του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς, θα διοργανώσουν στις 24 και 25 Απριλίου 2014 συνέδριο στο Στρασβούργο με τίτλο «Το επαγγελματικό προφίλ και ήθος των εκπαιδευτικών».

 Το συνέδριο είναι ανοικτό σε εκπαιδευτικούς και φορείς χάραξης πολιτικής, καθώς και σε γονείς και στο ευρύτερο ενδιαφερόμενο κοινό. Δεν θα υπάρξει τέλος εγγραφής στο συνέδριο, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν επιχορηγήσεις για τις δαπάνες μετακίνησης και διαμονής για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής για το συνέδριο). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη εξόδων, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Διαβάστε το έγγραφο

Σχολιάστε
Enter Captcha Here :

[ + ]
Μετάβαση στο περιεχόμενο