Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ευγενίας Μαρνέρη


άκουσε το άρθρο

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων 2020, ως νέα Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Διεύθυνσής μας για την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση της επίπονης προσπάθειάς τους.

Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τη φετινή χρονιά κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, με πρωτόγνωρες εκπαιδευτικές μεθόδους και μακροχρόνια απομάκρυνση από το σχολικό σας περιβάλλον, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Να έχετε καλές σπουδές και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Θερμές ευχές και στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά – παρά την  δύσκολη οικονομική συγκυρία – την επιτυχία των παιδιών τους, αλλά και στους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Όσοι από εσάς δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ σας διαβεβαιώνω πως θα έχετε άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μην σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας

Μαρνέρη Ευγενία