Σχήματα υποστήριξης ομοτίμων: Σχολική διαμεσολάβηση Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για βιωματικό εργαστήριο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 1130/24-2-2016 της ΔΔΕ Φλώρινας

Με αφορμή την επικείμενη Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού και στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο «Προχωρώ», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να καταθέσουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σχήματα υποστήριξης ομοτίμων: Σχολική διαμεσολάβηση», το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Φλώρινας και τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου, κατά τις ώρες 10.00-14.00, στο ξενοδοχείο «Φαίδων», Βαρνούντος, Φλώρινα.

Εκπαιδεύτρια θα είναι η κ. Αγγελική Γιαννάτου, υπεύθυνη για την πρώτη ομάδα διαμεσολάβησης που λειτούργησε σε δημόσιο σχολείο στη χώρα, από το 2005. Σύντομα βιογραφικά στοιχεία της παρατίθενται στο τέλος του εγγράφου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται στην ψηφιακή φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://goo.gl/nWZ9hs, έως την Τρίτη 1 Μαρτίου.

Διαβάστε το έγγραφο

Share and Enjoy !
Shares