Πρόσκληση στην Έκθεση των έργων των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας Με θέμα: «Στείλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού»


άκουσε το άρθρο

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας σας προσκαλεί στην Έκθεση των έργων των μαθητών και μαθητριών των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φλώρινας, που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε  με θέμα: «Στείλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού»

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός είναι μια υποδράση, του Σχεδίου δράσης που πραγματοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

Τα έργα των μαθητών και μαθητριών, θα εκτεθούν στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, από την Τρίτη 25  Απριλίου 2023 μέχρι την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023    και ώρες 9.00΄ π.μ. έως 13.30΄ μ.μ.

Η εκδήλωση της βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που τα έργα τους διακρίθηκαν στον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο.

Share and Enjoy !
Shares