Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την ενδοσχολική βία

Κατόπιν αιτημάτων που έχουμε δεχτεί και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για πρόσβαση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση για θέματα ενδοσχολικής βίας, σας γνωστοποιούμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης – ΕΣΥΔΠ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς Νέων Φλώρινας, Κοζάνης και Κυκλάδων, το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Κυκλάδων και την ΕΣΥΔΠ της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου, υλοποιεί κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων εξ αποστάσεως, με βάση το εκπαιδευτικό υλικό της Πράξης «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης Φαινομένων Βίας και Εκφοβισμού» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όλοι και όλες οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που δεν εκπαιδεύτηκαν εξ αποστάσεως σε ζητήματα ενδοσχολικής βίας ως μέλη ΠΟΔΠ και ΟΔΠ κατά το έτος 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν, μέσω της πλατφόρμας Moodle. Η επιμόρφωση θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων και θα ξεκινήσει μετά τις 5/3/2018.- Διευθύνσεις Πρ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Η υποβολή αίτησης συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 26/2/2018 στη διεύθυνση https://goo.gl/7FYJjM.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Άννα Μπαφίτη, Υπεύθυνη του ΣΣΝ Φλώρινας (2385054571), καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ssneonflo@sch.gr.

Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούμε να ενημερωθεί το σύνολο των εκπαιδευτικών με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων.

Συνημμένα ανάρτησης:

Έγγραφο Αρ.Πρωτ.: 1118/14-02-2018 ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Μετάβαση στο περιεχόμενο