Πρόσκληση για υποβολή σεναρίων ή/και πρακτικών διδασκαλίας για τη βιωματική μάθηση των Θετικών Επιστημών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του ΥΠΑΙΘ, το Βρετανικό Συμβούλιο και η Science Communication συνδιοργανώνουν το βιωματικό σεμινάριο “Η διδασκαλία των Θετικών Επιστημών στα σχολεία: Πώς μπορεί να γίνει καλύτερη;” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου MARCH: Making Science Real in Schools (http://sciencemarch.eu/index.php/el/). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2014 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του Athens Science Festival (http://www.athens-science-festival.gr/).

Το βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Θετικών Επιστημών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι υιοθετούν καινοτόμες πρακτικές στη διδασκαλία μέσα στην τάξη. Κατά τη διάρκειά του, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και θα διερευνηθεί η αποτελεσματική εφαρμογή, καθώς και οι δυνατότητες βελτίωσης των καλών πρακτικών. Ακόμη, θα εξεταστεί η δυνατότητα προσαρμογής τους στο θεματικό άξονα «Βιώσιμες Πόλεις». Τα συμπεράσματα θα παρουσιαστούν σε διεθνές σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2015 στη Βουλγαρία.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ 03, ΠΕ 04, ΠΕ 12, ΠΕ 14, ΠΕ 17, ΠΕ 19, ΠΕ 20 να υποβάλουν σενάρια ή/και πρακτικές διδασκαλίας για τη βιωματική μάθηση των Θετικών Επιστημών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέσω της συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης έως τις 8 Φεβρουαρίου 2015 στη διεύθυνση:

Διαβάστε το έγγραφο

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε
Enter Captcha Here :

Ενημέρωση 17/4/2021 - Η ημερομηνία γέννησης του τελευταίου ειδοποιηθέντα προς εμβολιασμό είναι 04/10/1967(Περισσότερες πληροφορίες)
+ +
[ + ]