Πρόσκληση εκπαιδευτικών ΠΕ04 σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11.30π.μ.-2.00μ.μ.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων και λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που έχουμε λάβει από εσάς, προετοιμάζουμε μία διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11.30π.μ. -2.00μ.μ.

Η επιμόρφωση διοργανώνεται από τους ΣΕΕ Φυσικών επιστημών του ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας και του ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας, κ. Αγγελική Γαριού και κ. Χαράλαμπο Αποστόλου σε συνεργασία με τη μονάδα Φυσικών Επιστημών του ΙΕΠ. Απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΕ Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας) και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (ΠΕ Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Φλώρινας) και αφορά την εισαγωγική παρουσίαση της ύλης και των οδηγιών διδασκαλίας των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών.

Η επιμόρφωση θα υλοποιηθεί με την συνδρομή των Συμβούλων Α΄ του ΙΕΠ για τις Φυσικές Επιστήμες:

  • κ. Πετροπούλου Γεωργία, Σύμβουλος Α’ Ι.Ε.Π., Συντονίστρια Επιστημονικής Μονάδας των Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Μαθηματικών και Τεχνών (STEM/STEAM)
  • κ. Ιωάννης Γράψας, ΠΕ04.02, Σύμβουλος Α΄ Ι.Ε.Π. (Υπεύθυνος για τη Χημεία και Βιολογία)
  • κ. Σαράντος Οικονομίδης, ΠΕ04.01, Σύμβουλος Α’ Ι.Ε.Π. (Υπεύθυνος για τη Φυσική)

Για την καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας καθώς και ερωτήσεις που θα θέλατε να απαντηθούν στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/XB67x33hrQXLFTM87

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το λάβετε σε επόμενο μήνυμα.

Παρακαλούμε οι διευθύνσεις των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δημιουργικό έργο σας.

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου
ΠΕ04 Φυσικών Επιστημών

ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, Αγγελική Γαριού
ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Αποστόλου

Σχετικό έγγραφο

Μετάβαση στο περιεχόμενο