Πιστοποίηση σχολείων με την ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας Στις 9 Φεβρουαρίου 2016 η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου


άκουσε το άρθρο

Στις 9 Φεβρουαρίου 2016, την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η δράση eSafetyLabel του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου (EUN) γιορτάζει τα 2 χρόνια επίσημης παρουσίας, με τα ελληνικά σχολεία να διατηρούν την ευρωπαϊκή πρωτιά στην πιστοποίηση σχολείων με την ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η κοινότητα eSafety Label μεγαλώνει και ότι, ως σήμερα, πάνω από 3.000 εκπαιδευτικοί από όλη την Ευρώπη έχουν ενταχθεί σε αυτήν. Καλωσορίζουμε όλους τους νέους χρήστες και συγχαίρουμε τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς σε όλα τα ελληνικά σχολεία για το επίτευγμα!

Μέχρι σήμερα συνολικά 908 σχολεία σε 35 χώρες έχουν λάβει την ετικέτα – 10 χρυσά, 58 αργυρά και 840 χάλκινα. Τα νέα είναι εξίσου ενθαρρυντικά εδώ και 2 χρόνια για τα ελληνικά σχολεία που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ετικέτας ψηφιακής ασφάλειας.

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στις 9/2 , ήρθε η ώρα για περισσότερους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας να διεκδικήσουν μια πανευρωπαϊκή διαπίστευση για την ψηφιακή ασφάλεια των σχολείων τους.

Tι είναι όμως η ετικέτα eSafety και ποια ακριβώς είναι η διαδικασία για την απόκτησή της;

Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου : http://internet-safety.sch.gr/

Share and Enjoy !
Shares