Παράταση υποβολής εργασιών για συμμετοχή στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, Αθήνα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2013

Παράταση υποβολής εργασιών για συμμετοχή στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε. – Προσεγγίσεις της σχολικής διαδικασίας μέσα από την ψηφιακή διάσταση», Αθήνα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2013
Αθήνα, 30 Απριλίου 2013
H Οργανωτική & η Επιστημονική Επιτροπή του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε. – Προσεγγίσεις της σχολικής διαδικασίας μέσα από την ψηφιακή διάσταση», που οργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση (Αθήνα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2013), ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο ότι – μετά από πληθώρα αιτημάτων – δίνεται παράταση στην υποβολή εργασιών, ως τις 31 Μαΐου 2013.
Η επιλογή των εργασιών που θα παρουσιασθούν στο Συνέδριο θα γίνει από την Επιστημονική Επιτροπή που απαρτίζεται από επιστήμονες των χώρου των εφαρμογών των ΤΠΕ στην εκπαίδευση και τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους συγγραφείς μέχρι τις 15 Ιουλίου 2013.
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Στόχοι του Συνεδρίου :
– Η παρουσίαση σύγχρονων προσεγγίσεων στην εκπαιδευτική πράξη.
– Η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε θέματα διδακτικής μεθοδολογίας κι εναλλακτικών προσεγγίσεων στην αξιοποίηση των Τ.Π.Ε.
– Η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας από εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται με εφαρμογές Τ.Π.Ε. στον εκπαιδευτικό χώρο δράσης τους.
– Ο γόνιμος προβληματισμός και ο δημιουργικός διάλογος πάνω σε περιπτώσεις αξιοποίησης των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση.
– Να δοθεί βήμα στους εκπαιδευτικούς, να παρουσιάσουν τις θεωρητικές και πρακτικές προτάσεις τους αναφορικά με την ένταξη και χρήση των ΤΠΕ στο σχολικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας σημεία θετικής αλλά και αρνητικής κριτικής, απέναντι σε μεθοδολογίες, εργαλεία και πρακτικές που ενσωματώνουν τις ΤΠΕ.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, τις θεματικές του περιοχές, τις επιζητούμενες εργασίες και τις γενικότερες διαδικασίες του, μπορούν να αναζητηθούν στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου, στη διεύθυνση : http://www.synedrio10.com
Με εκτίμηση
Οργανωτική & Επιστημονική Επιτροπή του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε




Enter Captcha Here :

Η ημερομηνία γέννησης του τελευταίου ειδοποιηθέντα προς εμβολιασμό είναι 05/07/1964(Περισσότερες πληροφορίες)
+ +
[ + ]