ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020


άκουσε το άρθρο

Αγαπητοί υποψήφιοι και υποψήφιες,

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις με τις οποίες κλείνει ο κύκλος της μαθητικής σας ζωής και ξεκινάει μια νέα πορεία γεμάτη προκλήσεις και νέες ευκαιρίες.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για όλους μας, μια χρονιά με ανατροπές και πρωτόγνωρες εμπειρίες στην ζωή μας και στην εκπαίδευση. Αναγκασθήκατε να απομακρυνθείτε αιφνιδιαστικά από τις σχολικές τάξεις και τους συμμαθητές σας και κληθήκατε να προσαρμοστείτε σε νέους τρόπους τηλε-μαθημάτων και τηλε-διδασκαλίας. Παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις και εσείς οι μαθητές και οι καθηγητές σας ανταποκριθήκατε με ζήλο και ευσυνειδησία στα νέα δεδομένα. Οφείλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ  όλους θερμά γιατί αποδείξατε ότι είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να κατακτήσετε τις προκλήσεις της τεχνολογικής και ψηφιακής  εποχής μας.

Όσον αφορά την περίοδο αυτή των εξετάσεων να είστε βέβαιοι ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων Υπουργείων  για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, καλή επιτυχία με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αισιοδοξία. Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας και η Διεύθυνση θα είμαστε όλοι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

 

Share and Enjoy !
Shares