Μήνυμα του αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΔΕ Φλώρινας Για την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024


άκουσε το άρθρο

Αγαπητοί μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους καλή δύναμη με υγεία, αισιοδοξία και θετική σκέψη.Εύχομαι και ελπίζω η νέα χρονιά να κυλήσει από κάθε άποψη ομαλά και να επιτρέψει στον καθένα να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις της γνώσης.

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι η προσφορά πολύτιμων γνώσεων και χρήσιμων δεξιοτήτων μέσα από την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, τις βιωματικές δράσεις, την παραγωγική διαδικασία, τη δημιουργική σκέψη.Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει,θέστε στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε αυτό το ταξίδι ώστε να καλλιεργήσετε το μυαλό και την ψυχή σας.

Στους εκπαιδευτικούς, που είναι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, ευχόμαστε επιτυχία στο πολύπλευρο εκπαιδευτικό σας έργο. Να στέκεστε δίπλα στους μαθητές μας και να τους οδηγείτε με αισιοδοξία προς το αύριο.

Θα ήθελα να στείλω ευχές για καλή δύναμη και στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, που στηρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον αγώνα των παιδιών τους και προσπαθούν να διασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες γι’ αυτά. Εμπιστευθείτε τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας και συνεργαστείτε μαζί τους. Η συμπαράστασή σας είναι καθοριστικής σημασίας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με την αγαστή συνεργασία όλων, θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής
της ΔΔΕ Φλώρινας

Τόνας Ζαχαρίας