Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Δέσποινας Παπαδοπούλου Αντιλαμβάνομαι την παρουσία μου ως υπηρεσία με στόχο την προσφορά ποιοτικής παιδείας προς τους μαθητές

Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος. Αισθάνομαι πως η εκπαίδευση είναι ο φυσικός μου χώρος και με όποια ιδιότητα κι αν ασκώ τα καθήκοντά μου, ως εκπαιδευτικός, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης αντιλαμβάνομαι την παρουσία μου ως υπηρεσία με στόχο την προσφορά ποιοτικής παιδείας προς τους μαθητές.

Η εκπαίδευση είναι τομέας ευαίσθητος και απαιτητικός, νευραλγικός για το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας, και είμαι πεπεισμένη πως όσοι την υπηρετούμε δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να συμβάλουμε στην επίτευξη των υψηλών στόχων. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για να κερδίσουμε το αύριο που αξίζει σε εμάς και τους μαθητές μας.

Η εκπαίδευση είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο αξίζει τη συστράτευση όλων στην κοινή προσπάθεια. Στο πνεύμα αυτό προσωπικά είμαι πάντα στη διάθεση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας και προσβλέπω στη συνεργασία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με όλους τους φορείς.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Διεύθυνσης για τη θερμή τους υποδοχή. Χωρίς αμφιβολία αυτοί είναι η «καρδιά» της υπηρεσίας, υπολογίζω και στηρίζομαι στη συνεργασία τους. Γνωρίζω ότι τη Διεύθυνση Δ.Ε. Φλώρινας υπηρέτησαν μια σειρά άξιων Διευθυντών/Διευθυντριών και διαδέχομαι τώρα μια συνάδελφο Διευθύντρια που η δική της παρακαταθήκη αφοσίωσης και καθήκοντος υπήρξε ξεχωριστή. Δεσμεύομαι με την υποστήριξη όλων να συνεχίσω το καλό έργο τους με όρους τουλάχιστον αντάξιους.

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ.φ.

Διευθύντρια Δ. Ε. Φλώρινας

Μετάβαση στο περιεχόμενο