Μήνυμα της Διευθύντριας ΔΔΕ Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά σας!

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων 2021, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Διεύθυνσής μας για την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση της επίπονης προσπάθειάς τους.

Η επιτυχία σας φέτος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί προηγήθηκε μια χρονιά με δυσκολίες, αλλαγές και σχεδόν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ωστόσο, με την υπομονή και τον αγώνα σας όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη και να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας και τους στόχους σας, να μην χάσετε ποτέ την πίστη σας στις δυνάμεις σας και να θυμάστε πάντα ότι με σκληρή δουλειά, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ θερμά και τους καθηγητές που έδωσαν φέτος το δικό τους αγώνα αλλά δεν έπαψαν να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο πλευρό των μαθητών τους αλλά και τους γονείς που παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Όσοι πάλι δεν τα καταφέρατε, παρά την προσπάθεια που καταβάλατε, να μην απογοητεύεστε γιατί η ζωή είναι μπροστά σας με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές, αρκεί να τις αδράξετε. Άλλωστε μια αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Είστε νέοι και η ζωή σας ανήκει, κατακτήστε την και κάνετε τον κόσμο καλύτερο! Μπορείτε να χτίσετε εσείς το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας.

Σας εύχομαι:

Να χαμογελάτε
Να πιστεύετε στον εαυτό σας
Να αγαπάτε τη ζωή
Να βάζετε νέους στόχους
Να κρατάτε ψηλά το κεφάλι
Να θυμάστε ότι οι συνολικές επιλογές σας κρίνουν την ποιότητα της ζωής σας

Καλές σπουδές! Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά σας!

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας
Ευγενία Μαρνέρη

Μετάβαση στο περιεχόμενο