Η θερινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου Πλημμύρισε μελωδίες το κατάμεστο από κόσμο θέατρο της πόλης


άκουσε το άρθρο

Πλημμύρισε μελωδίες η όμορφη πόλη του Αμυνταίου, από τα μουσικά σύνολα χορωδίας, λύρας, Ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο της πόλης. Το μουσικό οδοιπορικό περιλάμβανε τραγούδια της Δύσης, του Πόντου και της Μακεδονίας, ενώ η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και κέφι υπό τους ήχους του μουσικού συνόλου πνευστών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Λιάσης Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας πολιτισμού και αθλητισμού κα Τσιναρίδου Φωτεινή, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κος Θεοδώρου Απόστολος, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αμυνταίου Κος Πανταζής Στέργιος, ο πρόεδρος της «Ξυνό Νερό Α.Ε» κος Χρήστος Θωμαΐδης και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δ/θμιας Εκ/σης Δήμου Αμυνταίου Κα Λυπίτκα Ευτυχία.

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, για την αφοσίωση και αμέριστη υποστήριξη, σε ότι συμβάλλει στην βελτίωση του περιβάλλοντος μάθησης και εξέλιξης του σχολείου μας, αλλά και τους μαθητές μας, για όσα υπέροχα μοιραστήκαμε αυτή τη χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Καλοκαίρι!!

Share and Enjoy !
Shares