Επιμορφωτικό Σεμινάριο στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών Από 8 έως 10 Ιουνίου 2015 στην Κοζάνη

Ενημερώνονται οι εκπαιδευτικοί Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι (ΠΕ12), Τεχνολόγοι Πολιτικοί Μηχανικοί και Τοπογράφοι (ΠΕ17), Σχεδιαστές και Δομικοί (ΤΕ01), που υπηρετούν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΚ) και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας, ότι θα διεξαχθεί τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (Geographical Information Systems – GIS), συνολικής διάρκειας 15 ωρών.

Το σεμινάριο οργανώνεται από τους υπογράφοντες: τον Σχολικό Σύμβουλο Πολιτικών Μηχανικών – Αρχιτεκτόνων – Τοπογράφων και την Διευθύντρια του 1ου Ε.Κ. Κοζάνης, και θα διεξαχθεί κατά τις ημέρες: Δευτέρα 8, Τρίτη 9, Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, και ώρες 16.00-21.00, στο εργαστήριο Πληροφορικής «Προμηθέας» του 1ου Ε.Κ. Κοζάνης (Κ. Καραμανλή 26, http://1sek-kozan.koz.sch.gr/index.php). Επιμορφωτής θα είναι ο Αλέξανδρος Καλαθάς, ειδικός επιστήμονας GIS. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν χωρίς δαπάνη για τους εκπαιδευτικούς και το δημόσιο, εκτός ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών, και τυχόν μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών εκτός έδρας θα γίνει επίσης χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Οι εκπαιδευτικοί των παραπάνω κλάδων και ειδικοτήτων που υπηρετούν σε ΓΕΛ, Γυμνάσια και υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ έχουν ήδη ενημερωθεί) και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Διευθύντρια του 1ου Ε.Κ. Κοζάνης Σουμέλα Ατματζίδου (τηλ. 2461033427) μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 8-6-2015, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Γεώργιος Τσότσος
Σχολικός Σύμβουλος
Πολιτικών Μηχανικών – Αρχιτεκτόνων – Τοπογράφων

Σουμέλα Ατματζίδου
Διευθύντρια 1ου Ε.Κ. Κοζάνης

Σχολιάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο