Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


άκουσε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εκπαίδευση παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», πρόκειται να πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους/τις εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων με θέμα: «Δημιουργία ευνοϊκού μαθησιακού περιβάλλοντος σε τάξεις με ανομοιογενή πληθυσμό».

Επιμορφώτριες: Δρ Ευαγγελία Ψυχογυιού, Προϊσταμένη του Τμήματος Επιστημονικής και  Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας. Δρ Ευγενία Δανιηλίδου, Σχολική Σύμβουλος κλάδου ΠΕ02.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, εκτός σχολικού ωραρίου (17.30 – 20.45) στην Κοζάνη ή την Πτολεμαΐδα αντιστοίχως.  Επισημαίνεται ότι είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή τουλάχιστον ενός – δύο εκπαιδευτικών από κάθε σχολική μονάδα, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η διάδοση του περιεχομένου της επιμόρφωσης σε όλες τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους/τις εκπαιδευτικούς για το παραπάνω σεμινάριο.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων που  θα ενδιαφερθούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος (επισυνάπτεται) και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση programmaroma@gmail.com έως την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013.

 

Η  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Δρ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΝΤΣΑ

Share and Enjoy !
Shares