Ενημέρωση υποψηφίων Πανελλαδικών εξετάσεων με «αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ανάγκες» Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. 2023


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο 3ου Β.Κ. Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου, Αριθ. Πρωτ.:  20/18-05-2023

Ενημέρωση υποψηφίων με «αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ανάγκες» που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2023
Σχετ.: Φ.152/54977/Α5/17-05-2023

Για τη σωστή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων με «αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2023 και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική, είναι ανάγκη οι υποψήφιοι της Διεύθυνσής σας να ενημερωθούν προσωπικά για τον χώρο εξέτασής τους και να αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στον Πίνακα ανακοινώσεων της σχολικής μονάδας των.
Προς ενημέρωση των υποψηφίων των σχολικών μονάδων ευθύνης σας, σας επισημαίνουμε τα εξής:

1. Στο 3ο Βαθμολογικό Κέντρο και Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο που εδρεύει στο ΕΚ Ευόσμου, Τέρμα Σμύρνης-Εύοσμος Θεσσαλονίκη- τηλ. 2310 709565, θα εξετασθούν οι υποψήφιοι με «αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2023 και προέρχονται από τις Διευθύνσεις: Ανατ. Θεσ/νίκης, Φλώρινας, Καστοριάς, Λάρισας, Τρικάλων και Πιερίας. Προς διευκόλυνση πρόσβασης στο χώρο εξέτασης, σας επισυνάπτουμε, ως συνημμένο αρχείο, χάρτη πρόσβασης στο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο.

2. Οι υποψήφιοι με «αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2023 εξετάζονται στα ίδια θέματα, με το ίδιο πρόγραμμα και την ίδια διάρκεια εξέτασης με αυτούς που εξετάζονται γραπτά. Επιπρόσθετα, υποχρεούνται να έχουν μαζί τους τα σχετικά έγγραφα ταυτοποίησης των (ταυτότητα και δελτίο εξεταζόμενου).

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του 3ου ΒΚ & ΕΕΚ
Ιωάννης Καλπίδης
Σύμβουλος Εκπαίδευσης
κλ. ΠΕ83 Ηλ/γος Μηχανικός

Χάρτης πρόσβασης στο Εξεταστικό Κέντρο

Share and Enjoy !
Shares