Ευχαριστήριο της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Φλώρινας Για την επιτυχημένη διοργάνωση των σxολικών αγώνων κλασικού αθλητισμού


άκουσε το άρθρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης & ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Φλώρινας με τη συμμετοχή 460 μαθητών/τριων από 40 σχολικές μονάδες: 12 Γυμνάσια, 25 Δημοτικά και 3 Ειδικά Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Συμμετείχε επίσης με δυναμική παρουσία και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.

Τίμησαν τον σχολικό αθλητισμό με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Βόσδου Σ., ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιαννάκης Β., οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας Φουδούλη Σ. και Νώτας Π., η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Γυρίκη Ε. και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Μάντσος Γ.

Εκφράζουμε ιδιαιτέρως τις ευχαριστίες μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους και την βοήθεια που παρείχαν για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων στους κκ. Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Δήμαρχο Φλώρινας, Πρόεδρο του ΔΑΚ Φλώρινας και στο προσωπικό του ΔΑΚ, Δήμαρχο Πρεσπών, Διοικητή του Νοσοκομείουκαι στον χορηγό «Μπελλής Α.Β.Ε.Ε.».

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και όλους τους εκπαιδευτικούς που ως κριτές ή συνοδοί συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καθώς και τους Διευθυντές/ντριες για την συμμετοχή των σχολείων τους και την παρουσία τους στο ΔΑΚ Φλώρινας. Τέλος, ευχαριστούμε για την παραχώρηση του πλούσιου φωτορεπορτάζ τους Γιώργο Περιβολάρη και Βίβιαν Μισιρλή.

Η χαρά της συμμετοχής ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των μαθητών και του κόσμου που παρακολούθησαν αυτήν τη μεγάλη σχολική αθλητική διοργάνωση μετά από δύο χρόνια αποχής από σχολικές αθλητικές δραστηριότητες λόγω της πανδημίας.

Ευχόμαστε οι Σχολικοί Αγώνες, που είναι ο παλαιότερος θεσμός σχολικών δραστηριοτήτων, να ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. & Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
Ευγενία Μαρνέρη

Ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. & Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
Γεώργιος Λυγούρας

Share and Enjoy !
Shares