Ευχαριστήρια επιστολή προς τις εκπαιδευτικές δομές της Π.Ε. Φλώρινας Για την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού στον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.) Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας, το Γυμνάσιο Βεύης και το ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας για την προσφορά τους σε τεχνολογικό εξοπλισμό που παραχώρησαν κατά τη διάρκεια των ετών 2020-23 στον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.) Φλώρινας.

Με την προσφορά τους σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κατέστη δυνατή η λειτουργία του Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε. Φλώρινας κατά την έναρξη του και η υλοποίηση στον χώρο του εκπαιδευτικών δράσεων για μαθητές και εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε θέματα πληροφορικής και καινοτομίας. Ο Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε. Φλώρινας, έχοντας πλέον τον δικό του άρτια εξοπλισμένο χώρο, μπορεί να συνεχίσει και να αναβαθμίσει το δια ζώσης έργο του στη διοργάνωση διδακτικών επισκέψεων, σεμιναρίων και καινοτόμων δράσεων με τις σχολικές μονάδες και τους τοπικούς φορείς. Είναι πλέον εφικτός ο βασικός του στόχος, να λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης, αλληλεπίδρασης και συνεργασίας σε ζητήματα πληροφορικής.

Ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα συμπόρευση και ευελπιστούμε και σε μελλοντικές περαιτέρω συνεργασίες.

H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Μακεδονίας
Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Πηγή: ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας