Διαγωνισμός «Youth Citizen Entrepreneurship Competition»

Έγγραφο 66439/Γ2/30-4-2014 του Υπουργείου Παιδείας

Ο Διαγωνισμός Youth Citizen Entrepreneurship είναι μια διεθνής πρωτοβουλία που συνδιοργανώνεται από το Goi Peace Foundation και την Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού – UNESCO. Παρέχει μια παγκόσμια πλατφόρμα για τους επιχειρηματίες της νεολαίας και των φορέων καινοτομίας που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στις κοινότητες τους και στον κόσμο.

Ο Διαγωνισμός Youth Citizen Entrepreneurship είναι μια ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες και έργα ώστε να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή στην κοινότητά τους και τον κόσμο.

Νέοι  μεταξύ 15 και 30 ετών, καλούνται να υποβάλουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.youth-competition.org/ βέλτιστες πρακτικές και project που αναδεικνύουν τη νεανική επιχειρηματικότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα και λειτουργούν όχι μόνο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και της παγκόσμιας εν γένει.

Οι συμμετέχοντες κατά τη κατάρτιση των προτάσεων τους θα τύχουν καθοδήγησης μέσω δωρεάν δικτυακής εκπαίδευσης από το και Enterprenership Campus διάδραση με συνδιαγωνιζόμενους και ειδικούς επί των θεμάτων.

Καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχές είναι η 30η Ιουνίου 2014.

Οι νικητές θα προσκληθούν στην τελετή απονομής στη Σύνοδο Κορυφής της Επιχειρηματικότητας στο Βερολίνο τον Οκτώβριο του 2014, όπου θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα σχέδιά τους σε ένα διεθνές ακροατήριο.

Διαβάστε το έγγραφο του ΥΠΑΙΘ

Σχολιάστε
Enter Captcha Here :

Μετάβαση στο περιεχόμενο