Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ., 3ης και 4ης Περιόδου 2021 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν για τρίτη φορά από την έναρξη εφαρμογής του νέου θεσμού του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας. Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας συμμετείχε με συνολικά 32 απόφοιτους οι οποίοι μετά την επιτυχή φοίτησή τους στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και την παρακολούθηση του προπαρασκευαστικού προγράμματος προετοιμασίας, διάρκειας 35 ωρών ολοκλήρωσαν την φοίτησή τους παίρνοντας μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Οι ειδικότητες του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξης Μαθητείας για τις οποίες πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης ήταν οι παρακάτω: 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και Δικτύων 10 6
Τεχνικός Οχημάτων 10 9
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών 6 6
Τεχνικός Φυτικής παραγωγής 4 4
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων 2 2

 Στους επιτυχόντες και στα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) χορηγείται Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 καθώς και Βεβαίωση Πιστοποίησης που θα παραλάβουν οι ίδιοι ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ.

Επισημαίνεται ότι στην επόμενη εξεταστική περίοδο που σύμφωνα με τον προγραμματισμό είναι τον Ιούλιο του 2022 δίνεται η δυνατότητα :

α) στους μη επιτυχόντες να επαναλάβουν την διαδικασία μόνο στο μέρος των εξετάσεων (Θεωρητικό ή Πρακτικό) που δεν σημείωσαν επιτυχία και

β) στους απόντες δηλαδή σε αυτούς που ενώ δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις δεν προσήλθαν για διάφορους λόγους (ασθένεια , στράτευση κ.ά) να επαναλάβουν την διαδικασία.

Οι Διευθύντριες του 1ου Ε.Κ. και του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας, καθώς και οι καθηγητές που υλοποίησαν το προπαρασκευαστικό έτος Μαθητείας, εύχονται θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Share and Enjoy !
Shares