Απολογισμός της 1ης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού που διεξήχθη στην Κοζάνη Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τη συνδρομή των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τη στήριξη της Δ.Ε.Η. και της Ε.Ρ.Τ. και σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της Μαθητιάδας Πρώτης Σερρών, διοργάνωσε στο πλαίσιο του προγράμματος “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ”, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού, την Τετάρτη 06 και Πέμπτη 07 Απριλίου 2016 στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Κοζάνης, με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Μακεδονίας.

Η Μαθητιάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, κάνοντας πράξη το κεντρικό σύνθημα της Μαθητιάδας «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» και οι μαθητές βίωσαν τη χαρά του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς, που βοήθησαν στην υλοποίηση του δύσκολου και φιλόδοξου εγχειρήματος, τόσο με την υλική συνδρομή τους, όσο και με την ηθική συμπαράστασή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης, τους γονείς των μαθητών, που εμπιστεύθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας, τους εθελοντές, που χωρίς τη συνδρομή τους δε θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί η εκδήλωση και πάνω απ’ όλους τους μαθητές, που με τη ζωντάνια τους έδωσαν πνοή στο εγχείρημά μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους Διευθυντές/ντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, τους Διευθυντές/ντριες όλων των Σχολικών Μονάδων, τους Συλλόγους Διδασκόντων όλων των Σχολικών Μονάδων καθώς και τις Ομάδες Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια που δώσανε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για την πραγμάτωση αυτού του τόσο μεγαλόπνοου έργου.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής όλων των σχολικών μονάδων των τεσσάρων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, που βοήθησαν ο καθένας από την πλευρά του, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, εργαζόμενοι πολλές ώρες, για την επιτυχή έκβαση της Μαθητιάδας.

Ελπίζουμε, ότι  η 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας θα αποτελέσει την απαρχή για την πραγματοποίηση και επόμενων ανάλογων δράσεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο