Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο


άκουσε το άρθρο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr

Φλώρινα, 13-05-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τους «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Cyberbullying» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο.
Η εν λόγω εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των ημερίδων που διεξάγει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για την πόλη μας τη συγκεκριμένη ημερίδα συνδράμει ο Δήμος Φλώρινας. Άμεσο σκοπό της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση, αλλά και η εκπαίδευση, τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.
Στη σύγχρονη, αλλά και πολύ εξελιγμένη, εποχή μας η εξοικείωση και η ενασχόληση με το διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Κι εδώ έρχεται να προστεθεί η σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αφού κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της σωστής πληροφόρησης όλων των κοινωνικών ομάδων, μηδενός εξαιρουμένου.
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, να παραβρεθούν στην ημερίδα, να την παρακολουθήσουν και να ωφεληθούν από τη συζήτηση και τα αποτελέσματα των ομιλητών, οι οποίοι θα είναι ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Σφακιανάκης Εμμανουήλ, αλλά και στελέχη της Υποδιεύθυνσης.

Share and Enjoy !
Shares