ΣΣΝ Φλώρινας – Οδηγίες για την εφαρμογή των προγραμματισμένων δράσεων στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου – Πρόσθετες δράσεις


άκουσε το άρθρο

Το 7007/27-11-2014 έγγραφο της ΔΔΕ Φλώρινας

Με το 7405/24-11-2014 έγγραφό της, η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα η Περιφερειακή Υπεύθυνη Συντονισμού για το Κοινωνικό Σχολείο, γνωστοποίησε το σύνολο των προγραμματισμένων δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας. Στο συγκεκριμένο έγγραφο, που επέχει θέση έγκρισης, μπορείτε να δείτε τις προγραμματισμένες δράσεις σας που εντάχθηκαν τελικώς στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Σχολείου.

 

Επισημαίνεται ότι, σε σχέση με τον προγραμματισμό που ανά σχολική μονάδα είχατε αποστείλει στη Διεύθυνσή μας:

  • Εντάχθηκαν οι συναφείς με τους θεματικούς άξονες του Κοινωνικού Σχολείου δράσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ελάχιστες που αφαιρέθηκαν δεν είναι σημαντικές. Επομένως ενθαρρύνεται η υλοποίηση των τελευταίων σε άλλα πλαίσια, αφότου εξασφαλιστούν οι εγκρίσεις που τυχόν χρειάζονται (π.χ. για την είσοδο μη εγκεκριμένων φορέων στα σχολεία).
  • Προστέθηκαν τα συναφή προγράμματα αγωγής υγείας και αισθητικής αγωγής, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες εκ παραδρομής δεν τα είχατε συμπεριλάβει, κατόπιν συνεργασίας μας με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Διαβάστε το έγγραφο

Share and Enjoy !
Shares