«Δεξιότητες Ζωής-Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» – Μαθητικός Διαγωνισμός του Βρετανικού Συμβουλίου για το 2020-2021 Απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων όλης της χώρας


άκουσε το άρθρο

Έγγραφο Φ15/142994/Δ2/20-10-2020 του Υπουργείου Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας εγκρίνει τη διεξαγωγή των Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Δεξιότητες Ζωής-Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες».

Ο εν λόγω Διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου όλης της χώρας.

Η έγκριση δίδεται για το σχολικό έτος 2020-2021.

Επισημαίνεται, με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, ότι η υλοποίηση του προτεινόμενου εκπαιδευτικού σχεδιασμού ιεραρχείται ως δευτερεύουσας σημασίας, καθώς προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων και στη μείωση της πιθανότητας να εκτεθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό δυναμικό των σχολείων σε επικίνδυνο ιικό φορτίο.

Κατά συνέπεια, και ανεξάρτητα από την παιδαγωγική ή επιστημονική καταλληλότητα και εγκυρότητα του κάθε εγχειρήματος, οι διευθύνσεις των σχολείων έχουν την τελική αρμοδιότητα αναφορικά με την εφαρμογή του σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας και των υγειονομικών οργάνων για την αντιμετώπισης της επιδημικής κρίσης.

Διαβάστε το έγγραφο

Περισσότερες πληροφορίες

Share and Enjoy !
Shares