Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων με επιλογή διευθυντών δημοσίων ΙΕΚ Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018


άκουσε το άρθρο

Προκήρυξη Κ1/53101/30-3-2018 (ΑΔΑ: 9ΞΖΡ4653ΠΣ-ΘΑ4) του Υπουργείου Παιδείας

Η Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Ν.Γ.Δ.Β.Μ. καλεί τους εκπαιδευτικούς, της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μόνιμους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης, με οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) θέσεων Διευθυντών στα ακόλουθα Δημόσια ΙΕΚ κατά Περιφέρεια ως εξής:

{………..}

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http://directors.it.minedu.gov.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία άρχεται από 30 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή και λήγει 13 Απριλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00.

Πριν τη λήξη της προθεσμίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέσω του πληροφοριακού συστήματος να συμπληρώσουν και να κάνουν ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ της αίτησή τους, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εκτυπώσουν την αίτηση. Η εκτύπωση της αίτησης θα είναι δυνατή από 30 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή. Μετά την οριστική υποβολή της αίτησης, καμία τροποποίηση δεν γίνεται δεκτή, ακόμα και πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της αίτησής τους μαζί με το φάκελο των δικαιολογητικών τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 18 Απριλίου 2018 ημέρα Τετάρτη.

Η θητεία των Διευθυντών είναι διετής, λογίζεται ως χρόνος άσκησης διδακτικών καθηκόντων και λήγει 31 Αυγούστου 2020.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της προκήρυξης

Share and Enjoy !
Shares