Βράβευση μαθητών της Περ. Ενότητας Φλώρινας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Μαθηματικών κατά το 2016-2017 Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017


άκουσε το άρθρο

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 11:30 πμ στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που συμμετείχαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Παιχνίδι και Μαθηματικά», «Ο ΘΑΛΗΣ», «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και «ΥΠΑΤΙΑ» και «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Παραρτήματος Ημαθίας για το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να τους ευχηθεί να είναι επιτυχημένα και δημιουργικά τα μαθητικά τους χρόνια. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των διαγωνισμών.

Share and Enjoy !
Shares