Δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» της ΔΔΕ Φλώρινας


άκουσε το άρθρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η εκπαιδευτική δράση «Πανόραμα Παιδείας» με την παρουσίαση πληθώρας εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην παραποτάμια περιοχή – Βαρόσι – αύλειος χώρος 3ου Γυμνασίου, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Οι μαθητικές ομάδες υπό την εποπτεία των συντονιστών εκπαιδευτικών, παρουσίασαν δείγματα των προγραμμάτων για το σχολικό έτος 2016 – 2017, στο πλήθος των μαθητών και των επισκεπτών που κατέκλυσαν το χώρο της παραποτάμιας περιοχής. Η συνέχεια δόθηκε στην παρουσίαση εκδήλωσης με τη συμμετοχή του μουσικού – χορωδιακού σχήματος του Γυμνασίου Αμυνταίου υπό τη διεύθυνση της Αντιγόνης Ντουσιοπούλου, ενώ ο επίλογος των εκδηλώσεων έκλεισε με την παρουσία ολιγομελoύς μουσικού σχήματος του 1ου Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση του Λαέρτη Κούλη.

Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η επιτροπή σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης, (Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, ΚΕΣΥΠ Φλώρινας, Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων) συγχαίρει και ευχαριστεί τις μαθητικές ομάδες των Γυμνασίων και των Λυκείων, όπως επίσης και τους υπεύθυνους συντονιστές των σχολικών προγραμμάτων που συμμετείχαν ενεργά στη δράση «Πανόραμα Παιδείας» με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων για το σχολικό έτος 2016 – 2017. Σκοπός μας είναι το «Πανόραμα Παιδείας» να ενθαρρύνει τις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας και να γίνει θεσμός.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Φλώρινας για την άψογη συνεργασία σε ό,τι αφορά την παραχώρηση υλικού για να υποστηριχθούν οι μαθητικές δράσεις και την προσφορά μικρο – γευμάτων, όπως επίσης και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την πολύπλευρη συμπαράστασή της στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ο Διευθυντής
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Φλώρινας
Παύλος Ιωάννου

Share and Enjoy !
Shares