Διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών γονέων σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο Συμπλήρωση ερωτηματολογίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017


άκουσε το άρθρο

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, πρόκειται να διοργανωθούν επιμορφωτικές δράσεις για γονείς, η θεματολογία των οποίων θα διαμορφωθεί από τις πραγματικές ανάγκες των ίδιων των γονέων.

Για τον λόγο αυτόν, διαμορφώθηκε ένα ψηφιακό ερωτηματολόγιο, το οποίο παρακαλούμε εάν είναι δυνατόν να προωθήσετε στους γονείς των μαθητών και μαθητριών σας, γνωστοποιώντας τους γραπτώς ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται: https://goo.gl/NycZG4. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστεί να έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017. Εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το σχολείο ή τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στην περίπτωση Γυμνασίων και Λυκείων, η ημέρα επίδοσης των ελέγχων πρώτου τετραμήνου είναι πρόσφορη ενδεχομένως για την ενημέρωση επί του ερωτηματολογίου.

Διευκρινίζουμε ότι το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε γονείς μαθητών και μαθητριών οποιασδήποτε ηλικίας.

Την πρωτοβουλία για τις επιμορφωτικές δράσεις έχει αναλάβει η ομάδα συνεργατών του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (http://saferinternet4kids.gr/) για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και, συγκεκριμένα, οι:

  • Μπαφίτη Άννα, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας
  • Κασκαμανίδης Ιωάννης, Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας
  • Δράγου Ευαγγελία, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής
  • Μπούτσκου Λεμονιά, Μαθηματικός
  • Τσορτανίδου Αθηνά, Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής

Την υποστήριξή τους παρέχουν το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Φλώρινας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής του Νομού.

σχετικό έγγραφο

Share and Enjoy !
Shares