3η Φάση Υλοποίησης του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης – Διδασκαλίας Παραδοσιακού Χορού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


άκουσε το άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
Επιστημονικά υπεύθυνη:
Βαμβακίδου Ιφιγένεια, Αν. Καθ. ΠΤΝ-ΠΔΜ
Επιστημονική ομάδα επιμορφωτών:
Κωνσταντίνου Ιωάννης, Χοροδιδάσκαλος, ερευνητής

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάρια παραδοσιακών χορών (80 ώρες) με πιστοποίηση στην Κοζάνη
Η διάρκεια του επιμορφωτικού προγράμματος σε κάθε τόπο είναι τριμηνιαία. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – Διδασκαλία Παραδοσιακού Χορού συνεχίζει την 3η φάση υλοποίησής του μετά την ολοκλήρωση του κύκλου στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη.
Τα δίδακτρα ορίζονται στο ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ (350€)- προκαταβολή εγγραφής το ποσό των 150 € στον λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών ΠΔΜ, Τράπεζα Πειραιώς: 5250-039507-824 με την αναγραφή του ονόματος και αιτιολογία: ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΧΟΡΟΣ 1309. Στα δίδακτρα περιλαμβάνονται τα μαθήματα-επιμορφώσεις διά ζώσης, θεωρητικά και πρακτικά, οι εξετάσεις καθώς επίσης και το εκπαιδευτικό υλικό.
Κατηγορίες Πτυχιούχων
Φοιτητές και Απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ)/Φοιτητές και Απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης/ Χοροδιδάσκαλοι πολιτιστικών συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού/ Μέλη χορευτικών ομάδων και αθλητές/ Εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας και προπονητές/ Ξεναγοί και εργαζόμενοι σε τουριστικά επαγγέλματα/Απόφοιτοι ιδιωτικής εκπαίδευσης και ΙΕΚ.
Αιτήσεις θα κατατίθενται από 28-08-2013 έως 18-10-2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diaviou.nured.uowm.gr/dance/
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Τηλ: 2385055103, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 12.00-14.00 Τρίτη έως Πέμπτη
Email: xoros.nured@gmail.com
web: http://blogs.uowm.gr/dance/