29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας

Δελτίο τύπου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (28-3-2015)

Σήμερα 28/03/2015 πραγματοποιήθηκε ο 29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας σε 93 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών- συναδέλφων και περισσότερων από 3000 μαθητών.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και για πρώτη φορά συμμετείχαν με ξεχωριστά θέματα και μαθητές της Α΄ Λυκείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από την Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας και της Αιγύπτου.

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τόσο τους μαθητές που με τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους για τη Χημεία αναδεικνύουν την αξία της Επιστήμης για την καθημερινή ζωή και το ρόλο της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όσο και τους εκπαιδευτικούς, χωρίς την εθελοντική συμμετοχή των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίησή του διαγωνισμού.

Τα θέματα του ΠΜΔΧ, καθώς και ο πλήρης φάκελος με τα στοιχεία και τα προτεινόμενα θέματα του ΠΜΔΧ βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ: www.eex.gr .

Οι λύσεις των θεμάτων θα αναρτηθούν μετά την παραλαβή όλων των γραπτών, όχι αργότερα από την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.

Σημείωση συντάκτη : Στη Φλώρινα ο διαγωνισμός διεξήχθη στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας και συμμετείχαν 15 μαθητές της Α΄ Λυκείου και 13 μαθητές της Β΄ Λυκείου.

Διαβάστε τα θέματα

Α Λυκείου

Β Λυκείου

Γ Λυκείου

Σχολιάστε

Μετάβαση στο περιεχόμενο