«2021: Το στοίχημα της ψυχικής ενδυνάμωσης» – Διαδικτυακή εκδήλωση Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου


άκουσε το άρθρο

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση, με θέμα: «2021: Το στοίχημα της ψυχικής ενδυνάμωσης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, κατά τις ώρες από 6.30 έως 9.30 μ.μ.

Η χρονιά που μας πέρασε αφήνει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα. Φέτος ζήσαμε όλοι και όλες μας μία ξεχωριστή εμπειρία η οποία μας έφερε σε επαφή με πολύ δύσκολες καταστάσεις και έντονα συναισθήματα. Οι απώλειες και το συλλογικό πένθος, η αβεβαιότητα και η ρευστότητα, η απώλεια του ελέγχου, η αίσθηση μιας αόρατης απειλής, ο περιορισμός και η δυσκολία να βρεθούμε κοντά, να επικοινωνήσουμε με τρόπους που μας ήταν γνώριμοι και οικείοι είναι μερικά από αυτά τα στοιχεία.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ψυχικής μας ανθεκτικότητας, μέσα από τη σύνδεση με τα ατομικά και συλλογικά μας αποθέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://rb.gv/ojilmv, έως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, ώστε κατόπιν να τους σταλούν οι οδηγίες για τη συμμετοχή τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Share and Enjoy !
Shares